26.2.2014

Tänään oli vielä tavallinen päivä. Pojat Benjam ja Viljam olivat yökylässä. Viljam osaa jo vähän seisoa, sitten rohkeus pettää ja peppu laitetaan lattialle. Heli tuli yllätyskäynnille, oli kuin olisi enkeli taivaasta lähetetty juuri sopivalla hetkellä. Kahvittelujen jälkeen saatiin varustettua pikkumiehet tamineisiin ja palautin kotiin. Vein Matin kanssa isomummin intervalliin, saa nähdä kauanko pääsee kulkemaan rappusia, hankalaa on. Soitin taas SAS-hoitajalle ja lupasi yrittää mummia jonoon, että saisi hoitopaikan. Vielä ei olla päästy edes jonottamaan, saa nähdä kuinka käy tällä kertaa.

Sitten olikin jo toisten kahvittelujen aika. Marja-Riitan kanssa oli treffit Tritoniassa, pari tuntia meni siivillä. Siitä lähdin seuraaville synttärikahveille Matin kanssa. B ja V tarjosivat äidin tekemää aivan ihanaa kakkua. B on jo 3v ja pieni Viljam -vauvakin vuoden. Suloisia ovat pienet ihmiset.

Illalla vielä saunottiin, oikein kunnolla ja kuumissa löylyissä. Minun saunaihmisen pitää olla seuraavat pari kuukautta ilman saunaa. Iho kun ei kestä saunomista sädehoidon aikana. 

Aamulla on lähtö sädehoito-osastolle. Vain huominen tietää, mitä tuo tullessaan. On sellainen tunne, että tänään oli tähänastisen elämäni viimeinen päivä (niinkuin tietysti olikin 🙂 Huomisesta eteenpäin alkaa hoidot, valmistautuminen leikkaukseen ja elämä uusien kuvioiden kanssa. Onneksi vielä ei ole yöunet menneet, eikä mene nytkään. Öitä.

Advertisement

Yksi ajatus artikkelista “26.2.2014

  1. Sirpa

    Olisin mielelläni minäkin juonnut kahvit kanssasi, mutta juomme ne myöhemmin 🙂
    Olet rukouksissa ja tiedän ett sinäkin tiedät kuinka siunua kannetaan 🙂 Harmi kyllä tuo kun ei saunaa pääse vähään aikaan, mutta löyle sitten kahta kovemmin kun taas saat. Halit ❤

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s