1.3.2014

Nyt sitten olen sädehoidossa kaikkina arkipäivinä klo 10 viiden viikon ajan ja syön sytostaatteja aamuin illoin. Enpä ole ennen nähnyt tällaista annostusta: 1250 mg / neliömetri. Minun annokseni on 1000 mg aamuin ja illoin, mikä tarkoittaa, että olen 0,8 neliömetriä 🙂 Eivät kyllä mitanneet minua, eivätkä ottaneet kaavoja, ellei sitten kuvaukset kaulasta varpaisiin laske myös pinta-alan, mene ja tiedä. 

Odotin kamalaa jysäriä, mutta toistaiseksi sitä ei ole tullut. Olo muuttuukin huonommaksi hitaasti, vielä on hyvä olo, onneksi. Sain hoitaa poikia Benjam ja Viljam, viikonloppuna. Ovat parasta terapiaa, ei muuta muista kun on touhua ja niitten kanssa eletään hetkessä kiinni. Se on ollut aina vaikeaa, siis hetkessä oleminen, olisi niin paljon, mitä voisi / haluaisi tehdä ja niin paljon muuta mietittävää. Nyt on aika pysähtyä ja nauttia tästä hetkestä. Miten voi raitis ilmakin jo olla ihanaa, olla vain ja hengittää ulkona. Mehän elämme päivän vain ja hetken kerrallansa, korvien väli vaan tuppaa harhailemaan koko ajan. Tämä nukkumaanmeno ei oikein tunnu kuuluvan mihinkään hetkeen, nytkin jo 0:20. 

Advertisement

Yksi ajatus artikkelista “1.3.2014

  1. Hellevi

    Toivotaan, ettei tulekaan kovin huonoa oloa. Minä muuten aloin tänään kuunnella Patmos Radiota. Sieltä tulee ohjelmaa ympäri vuodokauden ja tykkään siitä enemmän kuin Dein ohjelmasta. Tosin vain yksi päivä vasta takana. Mutta Dei pitää kyllä sulkea aamulla puoli 8, jos nyt on noussut ennen sitä. OIkeastaan kuunnellaan vain toivekonsertti 11-12 ja illalla viiden jälkeen – silloin kun kuunnellaan. Patmoksesta tulee haastatteluja ja joka päivä klo 12-13 rukousohjlema. Tuntui olevan oikein hyvä, vetäjänä oli Markku Vuorinen.

    Muistamme sinua rukouksin ja toivon todella, että selviät helpolla rankan kuuloisista hoidoista. Isän käteen! ❤

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s