3.5.2014

Vappu tuli yllättäen, näinkö pitkällä kevät jo on? Voimat on tulossa takaisin, se on innostavaa ja taas jaksaa puuhastella. On mukavaa tuntea itsensä terveeksi, terveeksi uskon vielä tulevani, vaikka olenkin ”vakavasti pitkäaikaissairas”.

Luin vasta nyt epikriisin. Hyvin erilaistunut adenkarsinooma. Pari etäpesäkkeeksi sopivaa imusolmuketta kasvaimen lähimaastossa ja yksi vasemmassa keuhkossa. Onneksi keuhkossa niin pieni, että en osaa sitä edes säikähtää. Tässä vaihessa varmaan sen voi helposti hoitaa pois. Uskon vaan niin vakaasti tulevani terveeksi, tai tulevani toimeen vaivojeni kanssa, että en osaa olla huolissani. Hyvä näin, eihän se huoli ainakaan mitään auttaisi. Tänään sain Keitaalla vahvistuksen, että sanoilla on väkevä vaikutus paranemiseen ja muihinkin asioihin. Voin puhua itselleni terveyttä, miksi siis puhua itselleen masennusta tai sairautta. Minun käy hyvin 🙂 joka tapauksessa. Aulikki Hartikainen piti tänään todella innostavan ja vahvan puheen Keitaalla, ja se oli kohdistettu juuri minulle, varmaan myös moni muu koki samoin. Jopa tiedemiehet ovat osoittaneet puheitten ja sanojen vaikuttavan asioihin. Pitää huomenna pyytää häneltä nettisivu, jossa on näitä tutkimustuloksia. Raamatussahan tämä asia on tuotu esiin jo tuhansia vuosia sitten. Sinulle käy niinkuin puhut. Sitten pitääkin taas kunnostautua siinä, että hillitsee kielensä, mikään ei varmaan ole vaikeampaa.

Veriarvot paranevat vakaasti, kuntoa pitää nyt saada tulevaa leikkausta varten. Nyt on odotusaikaa jäljellä 2 – 4 viikkoa. Toivotaan, että ei tule liian pian, Pitää saada perunat, sipulit ja siemenet maahan, ei se kesä muuten voi tulla. Kevät on niin ihanaa aikaa ja valoa on yhä enemmän. Iloitaan ja nautitaan.

Advertisement

3 ajatusta artikkelista “3.5.2014

  1. eija imppu

    Ihan samalla tavalla kuin nyt olosi paranee päivä päivältä se tulee tapahtumaan sen leikkauksenkin jälkeen. Minulla kivunhoito meni tosi hyvin eli en oikeastaan ollut kipeä kuin kerran. Heti kun herättivät leikkauksen jälkeen, niin olkapäät olivat tosi kipeät (vaikka mahaa oli leikattu). Elämä palautuu normaaliksi silloinkin – hiukan muuttuneena vaan. Pärjäile!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s