7.3.2014

Nyt tuli taas vauhdilla seuraava käänne meidän menoon. Matti meni tänään päivällä silmälääkäriin. Silmässä oli ollut jo vähän pidempäänkin ”valoilmiöitä”. Lääkäri totesi, että verkkokalvo on lähtenyt repeytymään, ilmeisesti irronnut jo kahdesta paikasta. Jos se irtoaa kokonaan, menee silmästä näkö. Lääkäri passitti Matin Vaasan keskussairaalan silmäpolille. Sieltä passitettiin suoraan Meilahteen. Vaasassa ei tehdä operaatioita viikonloppuna, joten aamulla kahdeksalta pitää olla jo Helsingissä sairaalassa. Junan kyyti on riittävän tasaista matkustamiseen kunhan ei hypi vesilätäköissä matkan varrella ja muutenkin liikkuu hissukseen.

Onneksi Reijo otti vieraan vastaan hyvin lyhyellä varoitusajalla, Suuret kiitokset jälleen kerran meidän sakin huoltamisesta.

Minä olen voinut tänään ihmeellisen hyvin, niin ihmeellisen, että on jo ihme 🙂

Advertisement

Yksi ajatus artikkelista “7.3.2014

  1. Hellevi

    Hienoa, että voit hyvin ja toivotaan Matillekin hyvää jatkoa silmien kanssa. Kaikkea voi sattua. Minäkin olen tänään tullut sairaalasta kotiin. Ohimenevä muistinmenetys torstailta. Kymmenen tuntia kateissa. Ei muuta kuin siunausta edelleen ja olet rukouksissamme

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s